Obvestilo za javnost

Družba Kovanček, zavarovalno zastopanje, d.o.o. (Kovanček d.o.o.) s sedežem na naslovu Slovenska cesta 55A, 1000 Ljubljana, ki je del Skupine Kovanček, z namenom zagotoviti transparenten potek in jasna navodila podaja potencialnim strankam obvestilo in pojasnilo. 
V sklopu decembrskih akcij javnost obvešča, da se uporabljeni termini »- 50 %«,  »20 € ZA VINJETO«, »20 € na TRR« uporabljajo, kot ugodnost za uporabnike spletne sklepalne platforme, ki ob novo sklenjeni veljavni pogodbi za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d. izberejo omenjeno ugodnost. 

Družba Kovanček d.o.o. bo svojim novim strankam, ki bodo z uporabo spletne platforme omenjenega podjetja skladno s pogoji in pravili poslovanje družbe ter pravili uporabe spletne strani sklenile novo veljavno zavarovalno pogodbo za svoje prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje s Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Koper, Pristaniška ulica 10, 6000 Koper – Capodistria, ponudila, da sprejmejo ugodnost, ki jo zagotovi družba Kovanček d.o.o.

Izmed ugodnosti, lahko stranka izbere »- 50 % na prvi obrok zavarovanja« oziroma maksimalno 20 € ugodnosti, ki jih v skladu s splošnimi pogoji nakaže na TRR podjetje Kovanček, zavarovalno zastopanje, d.o.o. s sedežem na naslovu Slovenska cesta 55A, 1000 Ljubljana 
Uporabljen termini, ki so zgoraj omenjeni so tako pogojeni z novo veljavno sklenjeno pogodbo za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici d.d., in pripada izključno strankam, ki so prek sklepalne platforme na spletni strani www.skleni.online izbrale eno izmed ugodnosti.
Podjetje Kovanček d.o.o. si pridržuje pravico, da predmetne ugodnosti novim zavarovalcem dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d. ne podeli oz. ne nudi, če podjetje prejme naknadno obvestilo s strani zavarovalnice, da pogodba ni veljavno sklenjena iz razlogov, ki so na strani zavarovalca (primeroma, a ne izključno: če zavarovalec poskuša prestopiti k Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., čeprav še ni minilo eno leto od sklenitve njegove aktualne zavarovalne pogodbe za dopolnilno zdravstveno zavarovanje; če zavarovalec ne navede pravilnih ali popolnih osebnih podatkov; če ima zavarovalec dolg do zavarovalnice po aktualni pogodbi za dopolnilno zdravstveno zavarovanje itd.). 


Trajanje akcije je do 31.12.2020 oz. preklica.


Kovanček d.o.o.